20. syyskuuta 2012

Kuudes ja seitsemäs päivä

Kun perustin tämä blogin, ajattelin että paastoamisesta olisi paljonkin tilitettävää, mutta totta puhuakseni ei tästä juuri mitään kerrottavaa ole. Toissailtainen energianpuuska on tiessään ja muutkin paastolupaukset ovat osoittautuneet feikiksi. Silmät eivät ole kirkastuneet (päinvastoin), iho ei ole heleytynyt, hymy ei ole sen herkemmässä kuin ennenkään, olo ei ole mitenkään erityisen keveä. Olenkohan tehnyt jotakin väärin?

No en ole. Paastossa mielialat ja olotilat vaihtelevat, joten ei ole mikään ihme, että energiatasokin vaihtelee. Eilen olo oli oikein mainio, mutta tänään on ollut taas sellaista matalalentoa: päätä jomottaa ja edelleen nälkä kurnii vatsassa. Mutta: Tutustuin tänään punajuurimehuun, ja se vastaa hyvää on! Kuin borssia ilman sattumia! Väri on kuin punaviinissä, todella kaunis! Varmaan ostan punajuurimehua paaston jälkeenkin.

Ja niin, onhan painokin laskenut reippaasti, mutta en jaksa siitä niin kovasti iloita, se nimittäin palaa entiselleen tai ainakin lähelle sitä, kun lopetan paaston.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti