4. syyskuuta 2012

Jo alkaa onnistua!

Päivän miete:
Uskon, että pysyvä vallankumous tulee meissä tapahtuvista syvistä muutoksista, jotka vaikuttavat yhteiseen elämäämme (Anais Nin). 
Tänään oli toinen valmistautumispäivä, ja hyvin meni. Olen syönyt muutamia sopivasti pieniä annoksia tilanteeseen sopivaa apetta: maustamatonta jogurttia ja viiliä, tuoreita kasviksia, seitiä, muutaman haukkauksen nektariinia, palan leipää kylmäsavulohen kanssa sekä neljä kuivattua luumua. Lisäksi join ruusunmarjateetä ja vettä sekä maitokahvia vain kaksi kupillista. On hyvä olo ja olen erittäin tyytyväinen.

Vaikka paastokirjallisuudessa suositellaan olemaan hissun kissun paastoamisesta tai sen aikeista, olen avoimesti paljastanut salaisuuteni. Kukaan ei toistaiseksi ole nauraa röhöttänyt tai muutenkaan ilmaissut, että onpa tyhmä akka. Katsotaan sitten, kun paasto on menossa, näkyykö sääliviä katseita. Jos paaston lupaukset toteutuvat, olen silloin kykenevä tekemään entistä terävämpiä huomioita ympäristöstäni ja kanssakulkijoistani. Tähän pitää kyllä lisätä, että LOL!

Huomisen tavoite on vähentää kahvin juonti yhteen kupilliseen. Nyt se tuntuu helpolta tehtävältä, mutta huomenna on päivä uusi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti